Paylaş :

Yediiklim KPSS Coğrafya Çözümlü Soru Bankası İndir (PDF)

Paylaş :
Bizim de KPSS'ye hazırlanırken tercih ettiğimiz yayınlar arasında yer alan Yediiklim Yayınları, tamamı çözümlü soru bankası setleriyle fark yaratmak isteyenler için eşsiz bir kaynaktır. Yalnızca Genel Kültür ve Genel Yetenek değil, Eğitim Bilimleri ve Alan Bilgisi sınavları için de 2015 yılında hazırladıkları çözümlü soru bankalarıyla on binlerce memur adayının tercihi oluyor.

Bu gibi yayınları internette bulmak oldukça zor. Eğer KPSS'ye hazırlanıyorsanız ve yayınevlerinin çıkardığı binlerce kitaba yüzlerce lira harcamak istemiyorsanız internet üzerinden ücretsiz kitap indirme derdine düştünüz demektir. Ancak bu iş o kadar da kolay olmuyor. Çünkü, internet ortamını da bizim Türk toplumu yerle bir etmeyi başarmış ve neredeyse bütün siteler reklam derdine düşmüş. Her sitede reklamları aşarak indirme linklerine ulaşmak bazen gerçekten büyük eziyet oluyor. Bununla da kalmayıp bazen indirme linki diye tıkladığımız bağlantılar da reklam içerikli olup, saçma sapan programların bilgisayarımızı kurulmasını sağlıyor.

İşte, biz buna tepki tepki olarak bu siteyi yayına aldık ve turbobit, litebit, gibieften püften sitelerden değil de Google ve Yandex'in dosya yükleme sistemine yüklüyoruz pdf dökümanları. 30 MB'lık dosyayı 25 dakikada indirmeniz yerine sadece saniyeler içinde indirmenizi sağlıyor. Olabildiğince güven kazanmaya çalışıyoruz ki KPSS'ye hazırlanan tüm adayların bu siteden faydalanmasını sağlayabilelim.

Yediiklim KPSS Coğrafya Çözümlü Soru Bankası İndir (PDF) dosyamız da Yandex Disk'te kayıtlı olup toplam boyutu 43,6 MB'tır ve 1 dakikadan daha hızlı bir indirme süresine sahiptir.

Arşivimizde bulunan konu anlatımlı, soru bankası, fasikül, video ve diğer tüm içerikleri aşağıdaki "İndirmek İçin Tıklayın" butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Linklerimizde en küçük bir sorun bulunmamakla birlikte, karşılaştığınız kırık linkleri buraya tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz. Böylece hatalı linkleri en kısa sürede onarmamıza yardımcı olursunuz.

Uzman Kariyer yayınlarının hazırladığı 2015 ğitim Bilimleri kapsamında yer alan "Program Geliştirme" dersiyle ilgili olan bu PDF dökümanı, konuyu yeterince kavramanız açısından uygun sayıda test barındırmaktadır. Uzman Kariyer yayınlarının hazırladığı program geliştirme testlerini pdf olarak indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
İhtiyaç Yayınları 2015 KPSS'de Çıkabilecek Tarih Konuları kitapçığımızda yer alan konular tüm Tarih konuları kapsamakta olup, bu yıl KPSS Genel Kültür Alanında çıkacak olan Tarih dersi sorularını içermektedir. Tarih için konu özetli fasikül ya da kitap arayan arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Paylaş :