Paylaş :

2015 KPSS Türkiye Geneli Denemeleri İndir PDF

Paylaş :
Bol bol deneme çözmek lise yıllarından beri büyüklerimizin ve hocalarımızın tavsiyeleri arasında yer alıyor. KPSS için de bu kural değişmiyor. 2015 KPSS'ye hazırlananlar için yüzlerce deneme sitemizdeki yerini almaya devam ediyor. Fem Akademi, Yargı Yayınları, İhtiyaç Akademi, Beyaz Kalem gibi yayınların en son hazırlanan deneme fasikülleri web sitemizdeki yerini aldı bile. Bu denemeleri indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Arşivimizde bulunan konu anlatımlı, soru bankası, fasikül, video ve diğer tüm içerikleri aşağıdaki "İndirmek İçin Tıklayın" butonuna tıklayarak indirebilirsiniz. Linklerimizde en küçük bir sorun bulunmamakla birlikte, karşılaştığınız kırık linkleri buraya tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz. Böylece hatalı linkleri en kısa sürede onarmamıza yardımcı olursunuz.

Uzman Kariyer yayınlarının hazırladığı 2015 ğitim Bilimleri kapsamında yer alan "Program Geliştirme" dersiyle ilgili olan bu PDF dökümanı, konuyu yeterince kavramanız açısından uygun sayıda test barındırmaktadır. Uzman Kariyer yayınlarının hazırladığı program geliştirme testlerini pdf olarak indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
İhtiyaç Yayınları 2015 KPSS'de Çıkabilecek Tarih Konuları kitapçığımızda yer alan konular tüm Tarih konuları kapsamakta olup, bu yıl KPSS Genel Kültür Alanında çıkacak olan Tarih dersi sorularını içermektedir. Tarih için konu özetli fasikül ya da kitap arayan arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Paylaş :